Sistem Kawalan Ketidakpatuhan

Esok nak present layout sistem nie.. ngan team KIK IMPAQ.. hopefully depa paham apa flow sistem ni… So leh depa pakai dengan mudah dan menyenangkan mereka buat kerja !!

UPDATED

Aku seronok dpt jumpa member2 zaman sekolah dulu2. Semuanya melalui Facebook !! Betullah kata member, kalo ko nak cari member ko, ko taip jer nama dia dlm facebook mesti jumpa punya.. Tapi bukan semua.. Menariknya, jumpa seorang, akan jumpa yg lain lagi ๐Ÿ™‚

Skang ni aku tengah bangunkan laman web Jabatan Maklumat Kesihatan. Nampak simple tetapi ada beberapa interactive function yang akan menjadikan ianya lebih menarik utk dikunjungi. Team webmaster dah ada.. Depa cari/tambah/kemaskini content.. aku lak, buat programming utk function2 ni… nasib baik ada Hezra yg bantu aku buat layout… senang skit kerja.

mIRC !! Dah lama aku x online, abg Mahmud balik kg sempena cuti sekolah 2 minggu ni.. So segala perkembangan utk mIRC terbantut !!

Alhamdulillah…. sesungguhnya Engkaulah Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

KPKT !! Rezeki !! Rezeki !! Alhamdulillah. Aku bersyukur padaMu ya Allah atas rezeki dah kemudahan yang engkau berikan ini…

Anugerah !!

Sepatutnya haghi ni aku pi UKM Bangi utk menerima anugerah ahli forum terbaik (http://opensource.ukm.my). Tapi aku ada kelas PHP + mySQL, so aku x dapat pergi.

Tak per, nanti yang penting aku dapat sumbangkan ilmu kepada mereka yang memerlukan.