About Myself Blog

Bagaimana nak pakai tag code dlm pos

Bagaimana nak pakai tag code dlm pos

Sila refer link berikut – http://www.thunderguy.com/semicolon/wordpress/code-markup-wordpress-plugin/ makan echo “makan”; makan for (int i = 0; i < top; ++i) { vector judy = mary(); } Comments [Translate]

Flooder + Pengkhianatan

Flooder + Pengkhianatan

Aduh.. Jemu arr aku dok layan flooder budus ni.. Sejak server irc.muah2x.org dibangunkan, aku sering jadi mangsa flooder. Alasannya mereka kata kami flood server depa. Aku pun x tau server depa tu server apa…...

Selamat Datang !!

Selamat Datang !!

Okey ni post pertama aku kat blog ni. Lama sungguh aku tak buat web untuk diri sendiri. Asyik sibuk ngan sistem/aplikasi web org/jabatan jer.. Sampai aku punya projek pun tergendala.. Anyway, setelah aku memikirkan...

%d bloggers like this: