Hijrah !!

Rasanya belum terlambat untuk ku menulis sedikit harapan @ cita-cita ku sempena tahun 1431 hijrah nie.. Harapan aku tahun ni:
+ Nak banyakkan buat amal
+ Utamakan keluarga
+ Cari rezeki lebih
+ Buat yg terbaik utk kerjaya

Rasanya perkara 1 tu, memang semua orang berazam akan buat. Pada aku.. utamakan urusan kita denganNya dulu makan segala urusan lain akan.

Berita baik haghi nie, Abg Zaki (JTC) inform ada 5 lagi peserta nak join kursus. Alhamdulillah, aku bersyukur kepadaMu ya Allah atas rezeki yang kau berikan.

Petang ni aku baru balik dari Jabatan Rekod Perubatan Maklumat Kesihatan. Sempat jumpa otai-otai sana, abg Lan, Haris Jr, abd Bad dan beberapa otai sana. Saja jenguk-jenguk tempat kerja baru. So far, aku teruja nak mula kerja kat tpt baru. Anyway aku dah inform kat S/U (sapa yer nama dia) yang aku akan lapordiri pada 05/01/2010. Maklumlah Haziq akan masuk sekolah darjah 1 tahun ni. Damia lak akan masuk tadika (5 tahun). So kenalah tengok depa dulu…

Comments