Selamat Datang !!

Okey ni post pertama aku kat blog ni. Lama sungguh aku tak buat web untuk diri sendiri. Asyik sibuk ngan sistem/aplikasi web org/jabatan jer.. Sampai aku punya projek pun tergendala..

Anyway, setelah aku memikirkan semasak-masaknya… ditambah pula jealous pabila lihat org punya blog aku pun amik keputusan untuk pakai wordpress. Dan setelah melihat kesesuaian dan keperluan maklumat/info yang akan aku masukkan dlm blog aku ni, so aku pakai themes flarkner-sky.

Hopefully, blog kali ni akan memberi lebih manfaat kepada diri aku sendiri dan pengunjung.

Thanks all…

Comments

2 thoughts on “Selamat Datang !!”

  1. apaยฒ pun semoga berjaya dan sukses diatas setiap yang PakCu usahakan :)) ยนยฒยณยบ

Comments are closed.